top of page
  • Skribentens bildPer Lundqvist

ABC om OKR - Anmäl dig till webinar 29 augusti

Uppdaterat: 10 sep. 2019

Vår första Kunskapsfrukost om OKR, den nya målstyrningsfilosofin, blev fullsatt på nolltid! Nu har du möjlighet att hänga med på vårt webinar – ABC om OKR. Tillsammans med vårt partner Heartpace ska vi se till att OKR finns på allas läppar i höst. Du får en introduktion till den nya målstyrningsmetoden på 30 minuter av vår egen OKR-expert Per Lundqvist!


Webinar "ABC om OKR" 29 augusti med Go OKR

Balanced Scorecard och SMARTA mål är på väg ut och OKR - Objectives & Key Results - är på väg in. Genombrottsåret i USA var 2018 då också mer traditionella bolag börjat använda metoden. Nu är det dags för Europa och Sverige. Missa inte tåget! Inspireras av den nya målstyrningsmetoden och lär dig mer under vårt 30 minuters kostnadsfria webinar.

Per Lundqvist från Go OKR berättar om den nya starka trenden. Han berättar om FAST som ersätter SMART och om hur du måste tänka nytt kring målstyrning i en tid präglad av snabb förändring. Det handlar om att skapa fokus och engagemang, lyckas genomföra sina strategier, autonoma team, hållbart ledarskap och mycket mer.

Boka in dig på någon av våra tre tider och ta del av föreläsningen. Vi erbjuder tre olika tider, det är samma innehåll, den 29 augusti. Du kan följa webinariet från din dator eller mobiltelefon. Välj den tid som passar dig bäst.

När: Torsdagen den 29 augusti


Anmälningstiden har gått ut och webinarierna är genomförda. Se aktuella event.

Tider: 08.30 den 29 augusti

Tider: 12.30 den 29 augusti

Tider: 15.30 den 29 augusti


Comentarios


bottom of page